Diriliş Ertuğrul'un Başrol Oyuncusu Engin Altan Düzyatan İçin Ayrılık Kararı Verildi

Reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan için ayrılık kararı verildi. Ertuğrul Gazi'yi canlandıran Düzyatan, bu sezon sonunda ölerek diziden ayrılacak.

Diriliş Ertuğrul'un Başrol Oyuncusu Engin Altan Düzyatan İçin Ayrılık Kararı Verildi


 

TRT1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrolü Engin Altan Düzyatan'ın diziye veda edeceği iddiası, sosyal medyada gündem oldu.

Sevilen dizi için her gün yeni iddialar ortaya atılırken son olarak konuşulan başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın diziye bu sezon veda edeceği konusu, sosyal medyaya damga vurdu.

Daha sezon başında dizi başlamadan önce kadroya Burak Özcivit'in geleceği, Engin Altan Düzyatan'ın ise dizinin kadrosundan çıkarılacağı günlerce konuşulmuştu. Hatta Burak Özcivit'in o dönem sakallarını uzatması diziye hazırlık olarak yorumlanmıştı.

Engin Altan Düzyatan'a diziden ayrılacağı iddiaları sorulunca da söylentileri kesin bir dille yalanlamış: Dizi devam ediyor ben de kadrodayım diyerek adeta Burak Özcivit'e gönderme yapmıştı. Bu açıklamanın ardından Burak Özcivit ile Engin Altan Düzyatan'ın arası açılmış ikili yanyana hiç görülmemiş ve birbirleri hakkında açıklama yapmaktan kaçmışlardı.

Diriliş ya da Kuruluş Osman adıyla devam edecek. Osman Gazi'yi ise Burak Özçivit canlandıracak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137