Ece Erken'den Demet Akalın Açıklaması: Haberlerini Sundum Diye Beni Düşman İlan Etti

Ece Erken, sunuculuk yaptığı programda arkadaşı Demet Akalın'ın boşanmasıyla ilgili konuştuğu için kendisine kızdığını ve düşman ilan ettiğini söyledi.

Ece Erken'den Demet Akalın Açıklaması: Haberlerini Sundum Diye Beni Düşman İlan Etti

Geçtiğimiz gün oğlu Eymen'le Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü sunucu Ece Erken, yakın arkadaşı Demet Akalın'ın sunuculuk yaptığı programda boşanma haberlerini konuştuğu için kendisini düşman ilan ettiğini söyledi.

"DEMET BENİ DÜŞMAN İLAN ETTİ"

Demet Akalın, kızı Hira'nın geçtiğimiz gün lüks villasına gelen haciz işlemlerinden çok korktuğu için Okan Kurt'la evliliğini tek celsede bitirdi. Yakın arkadaşı Demet Akalın'ın boşanmasıyla ilgili konuşan Erken, "Çok üzüldüm ayrılmasına. Bu konuyla alakalı görüşmedim kendisiyle. Bizim programda ilk bu haberler çıktı. Kendisi kızdı galiba bana, beni düşman ilan etti. Benim her zaman arkadaşımdır" dedi.

"FORMALİTE BOŞANMAYI ÇOCUĞUNA YAŞATMAK İSTEMEZ"

Akalın'ın Esra Erol da dahil bir çok ünlü ismi takipten çıkarmasıyla alakalı; "Bir tek beni çıkarmadı daha. Bir sebebi vardır elbet" diyen sunucu, boşanmanın formalite olduğu iddialarına ise; "Formalite olduğunu sanmıyorum. Ortada çocuk var. Ağır bir travma, çocuğa yaşatmak istemez" yorumunu yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137