Ömür GEDİK: Ece doğum günü hediyesinden bahsederken işin içine boy muhabbetini koyup böyle nispet yapan cümleler kurmasa da olurdu aslında. Çünkü hafta sonu nereye gitsem sevgilisinin aldığı Porsche konuşuluyordu. Cömert sevgili kimisinde kıskançlık, kimisinde ise hayranlıkla herkesin dilindeydi yani.

Cengiz SEMERCİOĞLU: Görmemişin Porsche’si olmuş tutmuş vitesini kopartmış durumu işte... Belki de Ece yere yakın olduğu için sevgilisi yere yakın bir otomobil almıştır kendisine, kolay binsin diye... Siz bunları yapıyorsanız insanların da sosyal medyadan size yaptıkları densizliklere kızma hakkınız yok demektir.

Onur BAŞTÜRK: Ece Seçkin boyuyla dalga geçen kızlara laf yetiştirmeye çalışırken onların kazdığı kuyuya düşmüş! Şahane bir şekilde onların seviyesine inip yerlerde sürünen bir yanıt vermiş. 1.50 şansı sevgiliden lüks otomobil hediyesi almak mıdır yani? İnsan kendini ve o kariyerini bu kadar mı ezikler? Pek yazık olmuş.

Ani şöhret dengesini bozdu

Reynmen, kız arkadaşıyla görüntülenince çıldırdı. Bir muhabirin telefonunu zorla alıp görüntüleri sildi. Başka bir muhabiri de darp etti. Olay sonrası muhabirler karakola giderek Reynmen’den şikayetçi oldu. Reynmen’in bu garip öfkeli tavrına Konsey ne diyor?

Cengiz Semercioğlu: Kendini bilmeze beylik vermişler önce babasını asmış... Reynmen de dün şöhret oldu bugün gazetecilere saldırıyor. Hızla gelen şöhret ve popülarite böyle dengesini bozar insanın işte... Ama Reynmen üç gün sonra bu şöhretin geldiği gibi gidebileceğini bilmiyor daha... Umarım “bir zamanlar gazeteciler benim fotoğrafımı çekiyordu” diyeceği günleri olmaz.

Onur Baştürk: Reynmen, YouTube medyasının insanı. Dolayısıyla bizim tarafın medyasını istemiyor, sevmiyor, oralarda görünmek istemiyor. Sosyal medyayla ünlenen tüm genç bireylerde var bu. Hayli profesör edasıyla konuştum, ama valla öyle. Reynmen’in öfkesi bundan bence. Ama tabii ikisi arasında denge kurması gerekiyor. Böyle kabadayı hareketlerle bir yere varamaz. Ya da pardon varabilir de. Burası Türkiye, unuttum bir an.

Ömür Gedik: Şiddetin çocuğa, hayvana, kadına olanı kadar erkekten erkeğe olanı da korkunç ve asla kabul edilemez. İşini yapan bir emekçiye saldırmak ise olacak iş değil. Özür dileyeceğine bir de karakoldan çıkarken gülüyordu Reynmen. Kendisini kınıyor ve meslektaşımıza da geçmiş olsun diyorum.