Erdoğan'ın Mitinglerde Söylediği Şarkıya Kayahan'ın Eşi İpek Acar'dan İlk Yorum: Gurur Duyduk

Usta sanatçı Kayahan'ın ölümsüz parçası Bir Aşk Hikayesi'ni mitinglerde halka birlikte söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İpek Acar'dan yorum geldi. Acar, "Aile olarak gurur duyduk" açıklamasını yaptı.

Erdoğan'ın Mitinglerde Söylediği Şarkıya Kayahan'ın Eşi İpek Acar'dan İlk Yorum: Gurur Duyduk

Türk müziğinin 2015'te kaybettiğimiz usta ismi Kayahan'ın Bir Aşk Hikayesi adlı şarkısı, 31 Mart seçimleri öncesinde meydanları dolduran yüz binlerin yüreğini titretmeye devam ediyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu duygu yüklü şarkıyı miting meydanlarında halkla birlikte söylüyor. Kayahan'ın eşi İpek Açar, bu durumu memnuniyet ve gururla karşıladığını belirtiyor.

"AİLE OLARAK GURUR DUYDUK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son üç mitinginde halkla birlikte Bir Aşk Hikayesi'ni seslendirdi. GÜNAYDIN'ın ulaştığı şarkının sahibi olan Kayahan'ın eşi İpek Açar, bu durumu memnuniyetle karşıladığını söyleyip şu açıklamaya yaptı: "Sanatıyla ölümsüz olmak böyle bir şey. O görüntüleri izlediğimizde tıpkı konserlerimizdeki gibi o coşkuyu hissettik. Aile olarak gurur duyduk. Bu seçim umarım ülkemiz için hayırlı uğurlu olur. Herkese başarılar dilerim. Sayın Cumhurbaşkanımız'a en içten saygı ve sevgilerimi sunarım. Kayahan Bey'in mekanı cennet, ruhu şad olsun."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137