Yaptıkları paylaşımlarla sık sık gündeme gelen 'Cicişler' olarak tanınan kardeşlerden Esra Ersoy, lüks bir rezidanstaki dairede kardeşi Ceyda Ersoy için, "Böbreklerini aldılar" diyerek polise ihbarda bulunmuştu. Olay yerine gelen polislere haraketten bulunan anne Fadime Şeker hakkında dava açıldı.

6 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Görevlilerin olay yerine gelmesiyle kardeşler ve anne Fadime Şeker, polislere hakarette bulundu. Fadime Şeker hakkında, polislere karşı direnme ve hakaret' suçlarından 11 aydan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"CEYDA'NIN BÖBREKLERİNİ ÇALDILAR"

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, 26 Ağustos 2017 tarihinde kardeşlerden Esra Ersoy'un, lüks bir rezidansta bulunan bir dairede iki erkekle birlikte bulunan kardeşi Ceyda Ersoy için polisi arayarak "Her yerinde jilet varmış kardeşimin. Daha sonra evin içinde organ bulmuş. Böbreklerini aldılar." şeklinde bir ihbarda bulundu. İhbar üzerine, Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'nde görevli Yavuz T. ve Özgün C., verilen adrese gitti.

ELİNDE TUTTUĞU ORGANLA ZİLLERE BASARAK KAPILARA VURDU

Esra Ersoy'un ihbarı üzerine olay yerine giden polis memurlarına dairenin kapısını Emrehan B. ve Yasin Y. isimli şahıslar açtı. Esra Ersoy, polis memurlarına kardeşi Ceyda Ersoy'un mutfakta olduğunu söyledi. Mutfağa giden polisler, elinde bir poşet bulunan Ceyda Ersoy'u gördüler. Ceyda Ersoy, elinde tuttuğu bir poşeti göstererek "Organım bu" dedi. Bu sırada olay yerine gelen 112 acil görevlileri, Ceyda Ersoy'a müdahale edeceklerini söylediler. Ceyda Ersoy, bir anda bulundukları daireden koridora çıktı ve aynı katta bulunan dairelerin zillerine basmaya, kapılarına vurmaya başladı. Esra Ersoy da, elinde tuttuğu ve içinde böbrek olduğunu iddia ettiği poşetle koridora çıktı.

POLİSLERE HAKARET ETTİLER

Ciciş kardeşlerin anneleri Fadime Şeker de olay yerine geldi ve olaya müdahale etti. Esra ve Ceyda kardeşler, hem ellerinde bulunan poşeti polis memurlarına vermedi, hem de polis memurlarının görevlerini yapmalarına engel oldu. Ersoy kardeşler, 112 ve 155 görevlilerine güvenmedikleri, polislerin delilleri yok edebileceği, karşı taraf ile işbirliği yaptıkları ve rüşvet aldıkları gibi iddialarda bulundular. Esra Ersoy, delil amaçlı kamera kaydı yapan polis memuruna "Sen polis olamazsın. Yoksa muhabir misin? Kamera çekiyor gerizekalı gibi. Merhaba Televole.", başka bir polis memuruna ise "Ne kadar iğrenç bir adamsın." diye hakaretler etti.

BÖBREK DEDİĞİ ET PARÇASI ÇIKTI

Tedavi amaçlı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ceyda Ersoy'un yapılan muayenesinde hiçbir yerinde kesik ve darp izine rastlanmazken, Ersoy kardeşlerin içerisinde organ olduğunu iddia ettikleri poşette ise normal bir et parçası olduğu ortaya çıktı.