Fenomen Gelin Adayı Solmaz Çiros, İlk Klibiyle Müzik Dünyasına Adımını Attı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu evlendirme programında danslarıyla ve tavırlarıyla şöhreti yakalayan Solmaz Çiros, tekli şarkı çalışmasıyla müzik dünyasına adım attı.

Fenomen Gelin Adayı Solmaz Çiros, İlk Klibiyle Müzik Dünyasına Adımını Attı

Katıldığı evlilik programında kıvrak dansıyla ünlenen gelin adayı Solmaz Çiros, "Buraya Kadar" klibiyle şov dünyasına dönüş yaptı. Klibinin sosyal paylaşım platformlarında müjdesini veren gelin adayı Solmaz'a en büyük destek de Seda Sayan'dan geldi. Seda Sayan Solmaz Çiros'un klibini ınstagram hesabından paylaşarak fenomen gelin adayına başarılar diledi.

"İYİ Kİ VARSINIZ, SİZİ ÇOK SEVİYORUM"

Gelin adayı sosyal medya hesabından müjdesini verdiği yeni şarkısının klibini, "Geri sayım başladı... Yarın benim hayatımda çok önemli bir gün. Yeni ve tecrübesiz olduğum bu işte; single çalışmaları boyunca bana ustalık eden, eğiten, yol gösteren, destek olan Firuz Anlı, Kerem Ökten ve Himmet Kılınç'a çok teşekkür ederim. Adım attığım bu yeni ve zor yolda; her zaman, her kararımda olduğu gibi yanımda olan, dualarını üstümden eksik etmeyen sevenlerime çok teşekkür ederim. Çok çalıştım, çok emek verdim, inşallah sizin sevip, beğeneceğiniz, iyi bir iş çıkarabilmişimdir. İyi ki varsınız, sizi çok seviyorum" notuyla haber verdi.

AŞKI TARAFINDAN DOLANDIRILMIŞTI

Solmaz Çiros aynı yarışmada tanıştığı Kaan Güvenilir ile Türkiye'nin konuştuğu bir aşk yaşamış daha sonra dolandırılıp terkedilmişti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137