Haluk Levent'ten Eski Okulu ODTÜ'ye Çağrı: Vallahi Para Almayacağız

Haluk Levent, ODTÜ'nün bahar şenliğinin iptal edilmesine tepki gösterdi. Levent, "Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Para almayacağız" paylaşımını yaptı.

Haluk Levent'ten Eski Okulu ODTÜ'ye Çağrı: Vallahi Para Almayacağız

Orta Doğu Teknik Üniversitesinde her yıl düzenlenen uluslararası bahar şenliğinin idari konulardan dolayı iptal edildiği açıklandı. İptal kararına tepki gösteren Haluk Levent sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Para almayacağız." ifadelerini kullandı.

ŞENLİĞİN İPTAL EDİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Orta Doğu Teknik Üniversitesinde her yıl düzenlenen uluslararası bahar şenliği iptal edildi. Haluk Levent bu karara tepki göstererek sosyal medya hesabında açıklama yaptı.

"BU FESTİVAL OLSUN PARA ALMAYACAĞIZ"

Rektörlük iptal edilen şenlik ile ilgili olarak, "Üniversitemizin mevcut teknik ve idari olanakları ile gerçekleştirilmesi mümkün olmadığından, 33'üncü Bahar Şenliği'nin yapılamayacağını bilgilerinize sunarız" açıklamasını yaptı. Bu karara ise müzisyen Haluk Levent tepki gösterdi. Twitter'dan "Sayın ODTÜ rektörüne çağrımdır!" diye yazan Levent, "Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Bir- iki rock grubu da yanımda getiririm.. Bu festival olsun. Valla para almayacağız ve ses-ışık tesisatını da kendimiz getireceğiz.. Haydi sayın Rektörüm!" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137