Kaya Çilingiroğlu'ndan Şaşırtan Açıklama: Yakın Arkadaşlarımın Gözü Hülya Avşar'daymış

Kaya Çilingiroğlu, bugün katıldığı programda "Hülya çok güzel bir kadın ve herkes ona asılıyor. Boşandıktan sonra bazı arkadaşlarım onunla görüşmek bile istemiş" dedi.

Kaya Çilingiroğlu'ndan Şaşırtan Açıklama: Yakın Arkadaşlarımın Gözü Hülya Avşar'daymış

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Şule ile Vitrindekiler' programına Kaya Çilingiroğlu konuk olan Kaya Çilingiroğlu, bazı arkadaşlarını Hülya Avşar'ı çok beğendiğini boşandıktan sonra onun görüşmek istediklerini söyledi.

"ARKADAŞLARIM HÜLYA'YLA GÖRÜŞMEK İSTEMİŞ"

Eski eşiyle dost olduğunu söyleyen Çilingiroğlu katıldığı programda şunları anlattı: "Hülya çok güzel bir kadın ve herkes ona asılıyor. Biz Hülya ile ayrıldıktan sonra benim çevremden birileri de Hülya ile görüşmek istemiş sonradan duydum. Şu an o kişilerle konuşmuyorum. Selam vermek ayrı bir şey de evime gelip gitmiş, ben onun evine gitmişim böyle tipler asılmış Hülya'ya onlarla konuşmam söz konusu değil. Şöyle bir şey var 'demek ki ben evliyken de senin gözün benim eşimdeymiş' diye.

"HÜLYA'YLA BÖYLE OLABİLECEĞİMİZİ BİLSEYDİM DAHA ÖNCE BOŞANIRDIM"

Avşar kızıyla boşanma süreçlerini anlatan Kaya Çilingiroğlu konuşmasına şöyle devam etti: "Hülya ile evliliğimizde güzel zaman geçirdik. Hülya eğlenceli kadındı, çocuğa kadar sonra kendini Zehra'ya adadı işini bile ona göre organize etti. Sonra eğlenceli halleri bitti. Daha sonra iş kadını oldu. Biz Hülya ile kopmuştuk bugün olmasa 6 ay sonra olacak bir durumdu bizimki boşanmamız... Mesela son dönemlerde yemeğe bile ayrı arabalarla giderdik. Şuan Hülya ile çok iyi arkadaşım bilseydim böyle iyi arkadaş olabileceğimizi daha önce ayrılırdım.

"HÜLYA KIZDIĞI ZAMAN ÇOK FENADIR"

Artık Hülya'ya benim ailem gibi oldu. Mesela annemden, çocuklarımdan ayırmam bambaşka bir konumu var Hülya'nın bende… Hülya kızdığı zaman fenadır. Çok fazla titiz, geçen sene Ayvalık'tayız evde dört çalışan var yere yatmış fırının altını siliyordu.

"FERAYE İLE ÇOCUK DIŞINDA GÖRÜŞMÜYORUM"

Feraye ile çok sık görüşmüyorum, çocukla ilgili bir konu olursa bir araya geliyoruz. Kimse yanlış anlamasın Feraye hala benim dostum. O Kaya'nın annesi, bambaşka bir yeri var.

"ÇOCUKLARIM VATANA HAYIRLI EVLATLAR OLSUN"

Gazeteciler hep sorardı 'Zehra büyünce ne iş yapsın?' Ben de 'Zehra insanlık adına faydalı işler yapabilecek bir çocuk olsun' derdim. Hala öyle dua ediyorum.Kız erkek ayrımı hiç yapmadım. Biz Karadenizliler erkek çocuğa daha meraklıyızdır ama benim hiç öyle bir merakım olmadı. Belki onun içinde Allah bana başka bir kadından erkek evlat verdi. İkisini de çok seviyorum. İkisi de vatana, millete hayırlı evlatlar olsun."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137