Yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil'i hastane ziyaret eden İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı Avşar kızı, "Kendisini göremedim ama yakınlarının yüzü gülüyor. Durumu iyiye gidiyormuş. Önemli olan da bu bence" dedi.

İbrahim Tatlıses ile görüşüp görüşmediği sorulunca Avşar, "İbrahim Bey de içeride. Görüşmez olur muyum hiç, görüştük tabii ki. Onun da sağlığı çok iyi, biz zaten hemen hemen her gün konuşuyoruz" cevabını verdi.

"ALLAH ONU BİZE BAĞIŞLASIN"

İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil ile çok eski dost olduğunu söyledi. Tatlıses, "Allahım onu bize bağışlasın, çok üzüldüm. Benim için adam gibi adamdır. Burada güzel haberler aldık, dileğim ayağa kalkacak ve aramıza katılacak" dedi.

"HERKES ÇOK TERBİYESİZ OLMUŞ"

Sanat camiasına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, sanat dünyasının vefasızlığından yakındı Tatlıses, "Beni zaten iki kişi arıyor. Bunlardan biri Hülya, diğeri de Sibel Can'dır. Sibel Can'ın sesini de çok severim, adam gibi adamdır. Bunlar benim gerçek dostum, diğerleri benim sevmediğim tiplerdir. Piyasa bunlarla dolu, pirinç gibi ayıklayamıyorsun. Kimseye ihtiyacım yok ama biz böyle terbiye almadık. İnsan yalandan da olsa bir hal hatır sorar. Herkes çok terbiyesiz olmuş" ifadelerini kullandı.

İBO SAHNELERE GERİ DÖNÜYOR

İbrahim Tatlıses müjdeli haberi de verdi. Yakında single çıkaracağını söyleyen ünlü türkücü sahne projelerinin de olduğunu belirtti.