Kuaförü Sait Ersan'ın kucağında yatakta hopladığı görüntüler ile sosyal medyayı karıştıran, Tv8'de ekrana gelen 'O Ses Türkiye' yarışmasının jürisi Hadise son paylaşımı ile yeni bir aşk sorusunu akıllara getirdi. Ebru Gündeş'in yeni albümünün şarkısını paylaşan ve şarkıya eşlik eden ünlü şarkıcı Hadise takipçilerinin kafasını karıştırdı. 

O Ses Türkiye jürisi Hadise'den aşk sinyali! Aşkı aşık olana sor - Sayfa 2

O Ses Türkiye jürisi Hadise'den aşk sinyali! Aşkı aşık olana sor - Sayfa 3

Hadise, bir süredir arasının iyi olmadığı bilinen kardeşi Derya Açıkgöz ile görüntülendi. Kardeşiyle Nişantaşı'na gelen Hadise'nin şoförüne aracı uygunsuz bir yere park ettiği için polisler tarafından ceza kesildi.

O Ses Türkiye jürisi Hadise'den aşk sinyali! Aşkı aşık olana sor - Sayfa 4

HADİSE KİMDİR?: 1985 yılında, Belçikada dünyaya geldi. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi.

O Ses Türkiye jürisi Hadise'den aşk sinyali! Aşkı aşık olana sor - Sayfa 5

ŞARKI YARIŞMASINA KATILDI: Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı.

O Ses Türkiye jürisi Hadise'den aşk sinyali! Aşkı aşık olana sor - Sayfa 6

Hasselt'te pazarlama bölümünde öğrenimini sürdüren ve beş dil (Flamanca, Fransızca, Almanca, Türkçe ve İngilizce) bilen Hadise, Rock, soul ve dünyanın çeşitli yerlerinde icra edilen farklı müzik türlerini bir araya getirerek kendi beğenisine göre şekillendirmeyi amaçladı.

O Ses Türkiye jürisi Hadise'den aşk sinyali! Aşkı aşık olana sor - Sayfa 7

Onu daha geniş kitlelere taşıyan parça ise, Haziran 2005 çıkışlı "Stir Me Up" oldu. Şarkıcı, toplam 5 versiyonuyla sunulan "Stir Me Up"ın video klibiyle de olumlu not aldı.

O Ses Türkiye jürisi Hadise'den aşk sinyali! Aşkı aşık olana sor - Sayfa 8

EUROVISION'A KATILDI: 2009 Mayıs Eurovision Şarkı Yarışmasında "Düm Tek Tek" adlı şarkısıyla Türkiye'yi temsil eden Hadise, 177 puan alarak yarışmayı dördüncü tamamladı.

O Ses Türkiye jürisi Hadise'den aşk sinyali! Aşkı aşık olana sor - Sayfa 9

O Ses Türkiye jürisi Hadise'den aşk sinyali! Aşkı aşık olana sor - Sayfa 10