Televizyon ekranlarına en son 'Dolunay' dizisindeki 'Nazlı' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Özge Gürel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraftaki yeni imajıyla takipçilerini kendisine hayran bıraktı.

"KIVIRCIK SAÇ ÇOK YAKIŞMIŞ"

Ünlü oyuncu Özge Gürel'in, Instagram hesabından paylaştığı kıvırcık saçlı fotoğrafı takipçileri tarafından çok beğenildi. Gürel'in bir takipçisi paylaşıma, "Kıvırcık saç çok yakışmış Özge hanım. Sizi bu halinizle ekranlarda görmek istiyoruz" yorumunu yaptı.

"MUHTEŞEM BİR MEKAN"

Özge Gürel fotoğrafı çeken ekip arkadaşlarına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Gürel paylaşımına, "Muhteşem bir mekanda muhteşem ekiple yolculuğa çıktık. Hepinize teşekkür ederim." notunu ekledi.

DOLUNAY DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ferit Aslan (Can Yaman), işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit'in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz.

Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit'in mutfağında kesişir.