Sagopa Kajmer'den yıllardır küs olduğu Ceza'ya başsağlı mesajı

Rap müziğinin sevilen ismi Ceza'nın babası hayatını kaybetti. Ceza'ya yıllardır kavgalı olduğu Sagopa Kajmer'den başsağlığı mesajı geldi.

Sagopa Kajmer'den yıllardır küs olduğu Ceza'ya başsağlı mesajı

Rapçi Ceza ve Ayben'in babası Dalyan Özçalkan bugün son yolculuğuna uğurlandı. Yakın çevresi Ceza'yı yalnız bırakmazken uzun zamandır küs olduğu eski arkadaşı Sagopa Kajmer'den başsağlığı mesajı geldi.

"BOL SABIRLAR DİLİYORUM"

Kajmer Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Osibisa'yı her gördüğümde aklıma hala Danyal amca gelir. Efendi ve babacan baba.Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum. Ayben ve sana ayrıca tüm Danyal amcayı sevenlere başsağlığı diliyorum. Bol sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi.

BARIŞIYORLAR MI?

Kajmer'in mesajı binlerce beğeni ve paylaşım alırken Ceza'nın eski dostuna cevap vermesi, akıllara "Acaba rap dünyasının iki ünlü barışıyor mu?" sorusunu getirdi.

SAGOPA KAJMER VE CEZA NEDEN KÜSLER?

O zamanlarda Ceza'nın annnesi kanser hastasıydı ve Ceza tedavi masraflarını karşılamak için Fuat Ergin ile birlikte bir lolipop reklamında oynamıştır. O dönemlerde Kolera(Esen Güler) Sahtiyan(Berk Şenol) ile birlikte sevgililerdi fakat Kolera Sahtiyan'dan ayrılmış ve Sagopa Kajmer ile yeni bir ilişkiye başlamıştır ve bu dönemde Kolera bir televizyon programında verdiği röpörtajda Ceza'nın oynadığı reklam hakkında "Allah kimseyi o kadar parasız bırakmasın" tarzında bir cümle kurmuştur. Aynı zamanda yaptığı röpörtajda Ceza'nın Burcu Güneş ile yaptığı düet hakkında da birşeyler söylemiştir.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2019, 18:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137