Seren Serengil ve Yaşar İpek Boşanıyor mu?

Ünlü sunucu Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek'in boşanacağı yönünde haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. Seren Serengil, iddialara sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımıyla cevap verdi. Serengil, "Ayrılık kararı almadık" dedi.

Seren Serengil ve Yaşar İpek Boşanıyor mu?

Seren Serengil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekerken canlı yayına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Boşanacakları İddia Edildi

Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemini oldukça meşgul ediyor. Son olarak, Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek'in boşanacağı iddia edildi. Seren Serengil ve eşi Yaşar İpek'in arası kayınvalidesi nedeniyle açıldı. Serengil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayı detaylı bir şekilde anlattı.

Yaşar İpekten Dikkat Çeken Yorum

Yaşar İpek'in bu paylaşımın altına ise dikkat çeken bir yorum yaptı. İpek'in yorumu boşanma dedikodularının çoğalmasına neden oldu.

"Ayrılma Kararı Almadık"

Serengil, çocuk tedavisine ara verdiğini bu stresli dönemde çocuk sahibi olamayacağını ifade etti. Yaşar İpek'le ayrılık kararı almadıklarını bu konu üzerine konuşmadıklarını da söyleyen Serengil, fotoğrafları birbirlerine kızdıkları için kaldırdığını belirtti.

Serengil, "Artık çok yoruldum ama Yaşar benim kahvaltımı hala hazırlar yemeğimi yedirir. Benim kocamla hiç bir sorunum yok." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137