Serenay Sarıkaya "Alice" Müzikhali ile Sahnede

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, "Alice Harikalar Diyarı'nda" uyarlaması "Alice" müzikhali için sahnede. Çağdaş bir uyarlama olarak göze çarpan müzikhal için Sarıkaya, 3 ay şan ve dans dersleri aldı.

ilk gösterimi 7 Şubat'ta.

MÜZİKHAL YILDIZLAR GEÇİDİ GİBİ En son 'Fi' dizisinde rol alan Serenay Sarıkaya, "Alice Harikalar Diyarı'nın çağdaş bir uyarlaması olan "Alice"müzikhalinde sahne alacak. Serdar Biliş'in yönetmenliğindeki müzikhal için Sarıkaya, şan ve dans dersleri aldı. Müzikhalin

"Alice" ismiyle uyarlanan müzikhalde Serenay Sarıkaya, Alice karakteri ile izleyiciyle buluşacak. Müzikhalde yıldız isimler de yer alıyor. Ezgi Mola Kraliçe, Enis Arıkan Tavşan, Şükrü Özyıldız Şapkacı, İbrahim Selim Kral, Merve Dizdar ise Kedi rolü ile başrolleri paylaşacak.

 Serenay Sarıkaya 'Alice' Müzikhali ile Sahnede!

Alice müzikali, gerçek hayattaki iletişimin yalnızlaştırdığı günümüz sanal dünyasında savrulan bir genç kızın büyüme hikâyesidir.

Serenay Sarıkaya 'Alice' Müzikhali ile Sahnede!

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Çocukluğumun ruhu, enerjisi sardı etrafımı şimdilerde... Yepyeni bir yolculuğa çıkardı beni. Kesin rüya..! Ama hayatımın en güzel rüyası. Öyle güzel ki hayat boyu bu rüyayı görebilirim. Sevdiğim her şey var içinde. Daha çok paylaşmak, daha çok kucaklaşmak için.." yazdı.