Yapımcılığını Timur Savcı ve oyuncu Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, Gülperi dizisinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Tümuçin Esen Tims&B Productions ve Global Agency'nin ev sahipliğinde düzenlenen MIPCOM fuarına katıldı. İkili ilgi odağı oldu.

GÜLPERİ EKİBİNE YOĞUN İLGİ

Tims&B Productions ve Global Agency'nin düzenlediği; tarihi Fransız şatosu Château de la Napoule'de gerçekleşen özel partiye dünyanın dört bir yanından gelen televizyon yöneticilerinin yanı sıra Variety, The Hollywood Reporter, World Screen gibi sektörün önemli yayın gruplarının temsilcileri de katılım gösterdi. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın bulunduğu özel davete katılan dizinin yıldızları Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen gazetecilerin ilgi odağı oldu.

Senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu dizi; üç çocuğu kaybettiği eşinin ailesi tarafından elinden koparılmak istenen Gülperi'nin verdiği büyük mücadeleyi konu alıyor.

"PİJAMAYLA KATILACAĞIM HERHALDE"

Nurgül Yeşilçay, gece öncesinde yaşadığı talihsizliği de sosyal medya hesabından paylaştı.

"Nice'e inildi! Heyecan var! Çünkü elbise yok... Küçük bir kaza geçirdi. Akşama bütün dünya basını ve televizyon dünyasının katılacağı görkemli bir yemek ve partimiz var! Pijamayla katılacağım herhalde. Ben de merakla bekliyorum huhaha! Aman hiçbir şey için gerilemem. Sefam olsun!"