Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol ile Eşi Tek Celsede Boşandı

Sunduğu yarışma programıyla tanınan Ali İhsan Varol ile eşi Ayşe Varol, tek celsede boşandı.

Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol ile Eşi Tek Celsede Boşandı

"Kelime Oyunu" adlı yarışma programının sunucusu Ali İhsan Varol ile eşi Ayşe Varol, gizli görülen duruşmada tek celsede boşandı. Mahkeme çiftin çocuğunun velayetini anneye verdi.

BASINA KAPALI DAVADA BOŞANDILAR

İstanbul Aile Mahkemesi'ne avukatları aracılığıyla başvuran Ali İhsan Varol, eşi Ayşe Varol'a "evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı boşanma" davası açtı. Eşiyle boşanma konusunda anlaşmaya varan ünlü sunucu, boşanmalarına karar verilmesini istedi. İstanbul Aile Mahkemesi'nde basına kapalı olarak görülen davada Ali İhsan Varol ile davalı Ayşe Varol çocuklarıyla birlikte katıldı.

ÇOCUĞUN ANNEDE KALMASINI İSTEDİLER

Yaklaşık yarım saat süren duruşmada mahkeme taraflara boşanma konusunda anlaşıp anlaşmadıklarını sordu. Varol çifti boşanmak istediklerini mahkemede bir kez daha tekrarladı. Tarafların boşanmasına karar veren mahkeme, çiftin talebi doğrultusunda çocuğun velayetini anneye verdi. Çiftin birbirinden ne kadar tazminat ve nafaka istediği açıklanmadı.

EŞİNE ŞİDDET UYGULADIĞI ÖNE SÜRÜLMÜŞTÜ

Ayşe Varol, 5 ay önce Sarıyer Polis Merkezi'ne başvurarak eşi Ali İhsan Varol'un kendisine hakaret ettiğini ve yumruk attığını öne sürerek şikayetçi olmuştu. Savcılık, Ali İhsan Varol'a eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla 3,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlamıştı.

TWİTTER'DAN KENDİSİNİ SAVUNMUŞTU

Ali İhsan Varol da bunun üzerine Twitter hesabından açıklama yaparak kendisini savunmuştu. Varol, "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar' demişti.

Kaynak:Haberler.com

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137