Acun Ilıcalı, TV8'in Satılıp Satılmayacağını Açıkladı

Yaptığı televizyon programlarıyla ülkenin tüm kesimi tarafından severek izlenen Acun Ilıcalı'nın TV8'deki hisselerini sattığı iddiası gündeme düştü.

Acun Ilıcalı, TV8'in Satılıp Satılmayacağını Açıkladı

Türkiye'de televizyonculuk alanında adından son on sene içerisinde sürekli söz ettiren Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor gibi başarılı girişimlerden sonra bu başarıyla yetinmemiş ve MNG Holding'den TV8'i satın alarak yeni bir girişime imza atmıştı. Son edilinen bilgilere göre TV8 için işler iyi gitmiyor.

Daha önce 70 milyon dolarlık bir yatırım yapak satın aldığı kanalın bir kısmını Doğuş Holding'e satan Acun Ilıcalı, edilinen bilgilere göre kanalın gelir-gider dengesini sağlamakta bir süredir zorlanıyor.

Uzun bir süredir TV8'in satışının yapılacağının dedikoduları dönüyordu. Önce Azerbaycanlıların yönettiği Global Medya Group A.Ş ile görüşen Acun Ilıcalı, anlaşma sağlamayı başaramamıştı. Medical Park ile yapılan yeni görüşmelerden anlaşmayla ayrıldığı söyleniyor.

TV8'in satışının bitmesinin ardından, Acun Medya şirketinin faaliyetlerini televizyon programları üzerinde devam ettirmesi bekleniyordu.

Bu haberlere Acun Ilıcalı'nın kendisinden yalanmalama hiç gecikmedi ve Ilıcalı konuştu, "Teklifler olduğu doğru ancak sözü edilen yer değil" dedi.

Mahmut Karakeçili'nin sahipliğini yaptığı Maxam Holding'in TV8 ile ilgilendiği belirtiliyor. Pazarlıklar ve görüşmeler devam etse de gelecek günlerde bunların sonuçlanması bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137