Antalya'da 18 derecede kar topu oynadılar

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, kamyonla getirilerek bir okulun bahçesine dökülen kar, hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü kentte öğrencileri sevindirdi.

Antalya'da 18 derecede kar topu oynadılar

Sıcak iklimiyle bilinen Konyaaltı ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı, kent merkezindeki öğrencileri de mutlu etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince bir kamyona yüklenen 5 ton kar, Muratpaşa ilçesindeki Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesine taşındı.

Okulun bahçesinde kar tepesiyle karşılaşan öğrenciler, eğlenceli dakikalar yaşadı.

İlk kez kar gördüğünü belirten bazı öğrenciler, hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü ilçede kar topu oynamanın keyfini çıkardı. Bazı öğrenciler de kardan adam yaptı. 

Okul müdürü Necip Dal, Antalya Büyükşehir Belediyesinin geçen yıl da kamyonlarla okul bahçesine kar getirdiğini söyledi. 

Dal, "Menderes Türel Başkanım bu yıl da bizi mutlu etti. 50-60 kilometre uzaklıktan buraya kar getirildi. Öğrenciler çok mutlu oldu. Hatta öğretmenleri ile birbirlerine kar topu attılar. Bu tarz etkinlikler hem öğrencilerin kendi aralarında hem de öğretmenleri arasındaki kaynaşmayı sağlıyor" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137