Avengers: Endgame, muhtemelen şu ana kadar sinema tarihinde görülmemiş bir heyecan dalgası yarattı ve bütün hayranlar bu filmi bekliyor. Bazı kişiler, filmi ilk görenlerden biri olmak için binlerce doları gözden çıkarmış durumda. Dünya çapında büyük bir heyecan dalgası var ve Marvel de bunu canlı tutması gerektiğini biliyor.

Filmden yayınlanan ilk klip, daha önce fragmanlarda gördüğümüz bir sahneyi içeriyor. Avengers ekibi, Thanos’u durdurmak ve ‘Kıyım’ adı verilen parmak şıklatma hareketinin etkilerini geri almak için plan yapıyor.

Black Widow ilk olarak (Thanos’un) taşları kullandığından bahsediyor. Banner de sayıca az olduklarını, Thanos’un hala taşlara sahip olduğunu söylüyor. Carol Danvers da “O zaman gidip alalım, herkesi geri getirmek için kullanalım” çıkışı yapıyor. Banner’in “Öylece mi?” demesine Captain America “Evet, öylece” şeklinde cevap veriyor. Black Widow ise “Bunu başarmak için en ufak bir şansımız bile varsa bu odada olmayan herkes için denemek zorundayız.” diyor. Banner “Bunu yapacaksak bir öncekinden farklı şekilde biteceğini nereden biliyoruz.” diye sorduğunda, Captain Marvel “Çünkü daha önce bana sahip değildiniz.” şeklinde cevap veriyor.

Warmachine de “Hey, yeni kız, bu odanın içindeki herkes bu süper kahraman hayatıyla ilgili ve sormamın sakıncası yoksa bunca zaman neredeydin?” diye soruyor. Captain Marvel da bu soruya “Evrende başka gezegenler de var, ve ne yazık ki onlar size sahip değil.” cevabını veriyor.

Bu sahnenin sonrasında Thor, Captain Marvel’in karşısında dikilip meşhur çekici çağırma hareketini yapıyor ve “Bunu beğendim” diyor.

Kişisel olarak isteğim, Mary Sue (çok aşırı mükemmel, tamamen kusursuz kadın kahraman) haline getirilen bir Captain Marvel’in geri kalan herkesi bir avuç beceriksiz gibi göstereceği bir film izlememek. Russo kardeşlerin bu konuda Justice League filmine yöneltilen eleştrilerden bir ders çıkardığını umalım. Öte yandan klipteki plan, filmin geri kalanının nasıl ilerleyeceği konusunda gerçek anlamda bir fikir vermiyor olabilir, zira Banner’in burada başında durduğu masa, Scott Lang’in kayıp olarak gözüktüğü hologramik ekranın olduğu masa. Yani daha Scott kardeşimiz evrenin hangi deliğindeyse oradan çıkıp gelmedi, alternatif bir plan getirmedi.