Captain Marvel, Kara Şövalye Yükseliyor'u Geçerek Tüm Zamanların En Çok Kazandıran 25. Filmi Oldu

Avengers: Endgame, önümüzdeki perşembe günü vizyona girecek fakat şu an sinemalarda olan başka bir MCU filmi de var. Mart ayında çıkan ve rekorlar kıran Captain Marvel, şimdi de tüm zamanların en çok kazandıran filmlerinde ilk 25'e girdi.

Captain Marvel, Kara Şövalye Yükseliyor'u Geçerek Tüm Zamanların En Çok Kazandıran 25. Filmi Oldu

ERC Box Office'e göre Captain Marvel, bu hafta sonu tüm dünyada 15,6 milyon dolar kazanarak toplamda 1,089 milyar dolarlık hasılata ulaştı. Böylece Nolan'ın efsane Batman serisinin son filmi Kara Şövalye Yükseliyor'u geride bırakarak tüm zamanların en çok hasılat eden filmlerinde 25. sıraya oturdu.

İlk hafta sonunda 153 milyon dolarlık gişe yaparak Marvel Sinematik Evrenindeki en büyük 7. açılışı yapan Captain Marvel, sadece üç günde 2019'un en çok kazandıran filmi oldu. IMAX ekranlarında da toplamda 964 salonda gösterime girerek buradan 22 milyon dolar elde eden film, aynı zamanda en büyük ikinci IMAX açılışını gerçekleştirdi.

MCU'nun "babası" Kevin Feige tarafından "en güçlü karakter" olarak tanımlanan Captain Marvel'ı Akademi ödüllü Brie Larson oynuyor. Askeri uçak pilotu olan Carol Denvers'in bir patlama sonrasında güçlerini nasıl kazandığını ve bunu kullanarak evreni nasıl kurtaracağını anlatan yapım Captain Marvel, geçtiğimiz ay vizyona girmişti.

Avengers: Endgame ile birlikte muhtemelen Carol Denvers'ı en güçlü haliyle diğer kahramanlarımızın yanında savaşırken göreceğiz. Endgame'in ise Captain Marvel'ın kırdığı rekorları daha çıkmadan yerle yeksan ettiğini de hatırlatalım.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137