Yaz aylarında vizyona girecek olan Child's Play filminin yeni bir posteri yayınlandı. Filmin orijinal Instagram hesabı tarafından paylaşılan poster yoğun ilgi gördü. Ancak posterde bulunan bir detay dikkatleri üzerine çekti. İşte Child's Play filminin yeni yayınlanan posteri:

Posterin sağ tarafında bulunan ve Amerika'da 'şerif şapkası' olarak tanımlandırılan bir şapka açıkça görülebiliyor. Bu paylaşımın açıklama kısmında da buna yer verilmiş durumda. "Kasabada yeni bir şerif var." olarak paylaşılan başlık, bizlere Toy Story filminde bulunan Şerif Woody Pride'ı anımsatıyor. Hatta anımsatmaktan da fazlası var diyebiliriz. Filmin Instagram ve Twitter takipçileri de bu detayı anında fark ettiler. Filmdeki oyuncak bebeği seslendiren Mark Hamill de bu konuya atıfta bulunarak bir tweet paylaştı. Hamill, paylaşmış olduğu tweette takipçilerine "Şerif Woody mi? Değil mi?" sorusunu yöneltti. Bu tweete karşılık olarak takipçiler, Şerif Woody'ye ait pek çok görüntü paylaştılar. 

Child's Play filmi, Toy Story 4 ile aynı günde 21 Haziran'da vizyona girecek. Paylaşılan bu posterin ve Child's Play filmine girmiş olan yeni şerifin, Toy Story filmine bir mesaj içerip içermediği henüz açıklığa kavuşmuş değil.