Çukur'a Sürpriz Transfer! Diziye, Uluç Reis'in Kızı ile Cumali'nin Bakışması Damga Vurdu

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen Çukur'a, Uluç Reis'in kızı rolüyle katılan Hare Sürel ile Cumali'nin bakışması damga vurdu.

Çukur'a Sürpriz Transfer! Diziye, Uluç Reis'in Kızı ile Cumali'nin Bakışması Damga Vurdu

Her bölümüyle nefes kesen,Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur, geçtiğimiz akşam 53'üncü bölümüyle ekranlarda fırtına gibi esti. Dizinin yeni bölümünün ardından yayınlanan 54. bölümden ilk sahneye ise Uluç'un kızı ve Cumali'nin bakışması damga vurdu.

HARE SÜREL DİZİYE KATILIYOR

Çukur dizisinin 54'üncü yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Çukur'un yeni bölümünde, Hare Sürel de diziye katılıyor.

BAKIŞMALAR DİKKAT ÇEKİYOR

Uluç'un yaralandığını gören kızı öfkeden deliye dönerken, tepkisiyle Koçovalıları şaşırtıyor. İdris ve Uluç'tan özür dileyen genç kızın, kendisine yardım eden Cumali'yle bakışması dikkat çekiyor. 54'üncü bölümün ilk sahnesinde yaşanan gelişme seyirciler tarafından yeni bir aşkın doğacağının göstergesi olarak yorumlandı.

HARE SÜREL KİMDİR?

Çukur dizisine Uluç Reis'in kızı rolüyle katılan Hare Sürel 1983 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Güzel oyuncu, aslen Samsun'un Bafralıdır. Tiyatro ile ilk olarak ortaokul yıllarından tanışan Hare Sürel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Marmara Üniversitesi'nde "Sinema" üzerine yapmıştır.

2013 – 2014 yılları arasında başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay'ın oynadığı "Medcezir" adlı dizide canlandırdığı "Leyla" karakteriyle birlikte hızla dikkatleri üzerine çeken başarılı sanatçı, 2015 yılında "Bir Varmış Bir Yokmuş" adlı filminde Mert Fırat, Melisa Sözen, Mustafa Uzunyılmaz, Derya Durmaz ile birlikte rol aldı. Kanal D ekranlarında 2015 yılında yayınlanan "Poyraz Karayel" adlı dizide Meltem Karayel karakterini canlandırmıştır. Cem Yılmaz'ın Pek Yakında isimli filminde de rol aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137