Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünlü Oyuncu Selin Şekerci Hakkındaki Şikayetinden...

Geçtiğimiz sene ünlü dizi ve film oyuncusu Selin Şekerci sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle 1 yıl 8 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanmaktaydı. Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel tarafından şikayetin geri alındığına dair dilekçe verildiğini söyledi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünlü Oyuncu Selin Şekerci Hakkındaki Şikayetinden...

Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel tarafından şikayetin geri alındığına dair dilekçe verildiğini söyledi.

İstanbul 44’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, “Tehdit” ve “Kamu görevlisine hakaret” suçlarından 1 yıl 8 aydan 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan oyuncu Selin Şekerci ile şikayetinden vazgeçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı katılmadı. Şekerci’nin avukatı Nail Gönenli, müvekkilinin iş nedeniyle şehir dışında olduğunu söyledi. 

Duruşmada, hakim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Ahmet Özel tarafından şikayetin geri alındığına dair dilekçe verildiğini söyledi.

“İFADE VERMESİ GEREKİR”

Hakimin, usul gereği Selin Şekerci’nin ifade vermesi gerektiğini hatırlatması üzerine Şekerci’nin avukatı Gönenli, suçlamanın “Kamu görevlisine hakaret” olduğunu belirterek, “Şikayetten vazgeçilmiştir” dedi.

Selin Şekerci’nin mazeretini kabul eden mahkeme, ifadesinin alınması için bir sonraki duruşmada hazır bulundurulmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

Kaçak Gelinler dizisinin sevilen oyuncularından Selin Şekerci yani dizideki karakter ile Şebnem Gürsoy İzmir Devlet Tiyatrosu oyunlarında yer almıştır. 1 Haziran 1988 yılında İzmir Karşıyaka’da dünyaya gelen Selin Şekerci’nin babası Arap annesi ise azeri asıllıdır. Güzel oyuncu Selin Şekerci yeni sezonda Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Acı Aşk dizisi oyuncuları arasında yer almakta ve dizide Sude karakterini canlandırmaktadır. Selin Şekerci 2016 yılında Atv ekranlarında yayınlanacak olan Rengarenk dizisi oyuncuları kadrosunda yer almaktadır.

Kaynak: haber7.com

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137