Her ne kadar Avengers: Endgame ile bir devrin sonuna gelmiş olsak da, Disney’in Marvel için daha birçok planı var gibi görünüyor. Önümüzdeki birkaç yıl için düzenlenmiş bir takvimde Disney, 2022’nin sonuna kadar 8 yeni Marvel filminin beyaz perdeye geleceğini açıkladı.

Marvel filmlerinin ikisini 2020’de (1 Mayıs ve 6 Kasım), üç tanesini 2021’de (12 Şubat, 7 Mayıs ve 5 Kasım), yine üç tanesini de 2022’de (18 Şubat, 6 Mayıs ve 29 Temmuz) göreceğiz. Gelecek olan filmler muhtemelen Black Panther’in devam filmini, Guardians of The Galaxy Vol. 3’ü ve Eternals’ı, Shang-Chi’yi, solo Black Widow filmini ve ikinci Dr.Strange filmlerini içerecek.

Daha spekülatif bir safhaya adım atan klasik Marvel evreninde artık X-men’i ve Fantastic Four’u da görmemiz mümkün zira bildiğiniz gibi, Disney Fox’u satın aldı.

Yeni X-men filmi New Mutants’ın çıkış tarihi ise tekrar ertelendi, film bu sefer 2020 yılının Mart ayında çıkacak. New Mutants, mutant karşıtı bir tesiste tutulan beş genç mutantın güçlerini keşfetmesinin hikâyesini anlatıyor.

Disney ayrıca 2022’nin Aralık ayından itibaren yeni Star Wars filmlerini de göreceğimizin garantisini verdi.