Game of Thrones oldukça popüler ve dünyanın dört bir yanında hayranları bulunan bir dizi olarak öne çıkıyor. Fenomen yapımın final sezonu, 14 Nisan’da yayınlanan bölümle başladı. Bu sezonun heyecanını arttıracak bir teklif ise Unforgettable Crotia (Unutulmaz Hırvatistan) adlı lüks tur operatöründen geldi.

İpuçlarını çözen ve demir tahta kimin oturacağını doğru tahmin eden bir kişi, Hırvatistan’da süper lüks bir tatilin keyfini çıkartacak. Hırvatistan’da yapılacak olan bu tatilin teması da Game of Thrones olacak.

Hırvatistan, dizide önemli yer tutan King’s Landing, Qarth, Braavos, Westeros Riverlands gibi mekanların gerçekte bulunduğu ülke. Kazanan kişi bu mekanları da ziyaret edebilecek. Ayrıca Split, Dubrovnik şehirleri ile Hvar ve Vis adası ziyaretleri de 7 günlük tatilin bir parçası olacak. Kazanan talihli tatil boyunca beş yıldızlı otellerde ağırlanacak ancak uluslararası uçak biletlerini kendisi alacak.

14 Nisan’da başlayan yarışma, 5 Mayıs gece yarısı son bulacak. Serinin hayranları, operatörün sayfasından yarışmaya katılacak ve teorilerini en fazla 1000 karakterle anlatacak. Kazanan talihli Ekim ayında Hırvatistan’ı gezecek.