John Wick 4’ün Vizyon Tarihi, Seriye Yakışır Şekilde Duyuruldu

Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı John Wick serisinin 4. filminin gösterime gireceği tarih açıklandı.

John Wick 4’ün Vizyon Tarihi, Seriye Yakışır Şekilde Duyuruldu

John Wick serisinin üçüncü filmi olan Parabellum, şu anda sinemalarda gösteriliyor. Filmi izlemiş olanlar, dördüncü bir filmin kesinlikle geleceğini anlamıştı.Yeni bölümün vizyon tarihi açıklandı.

John Wick serisinde katiller uzun uzun telefonla konuşmuyor ve mesajlaşarak organize oluyorlar. Yeni filmin vizyon tarihi de mesajla duyuruldu. Şirketlere ve hayranlara gönderilen mesajlarda John Wick’in 21 Mayıs 2021’de vizyonda olacağı açıklandı.

John Wick 3: Parabellum’un sonu kesinlikle Wick evreninde anlatılacak daha fazla hikaye olduğunu ve hikayenin bir sona bağlanması için başka bir film daha gerektiğini ortaya koymuştu. Haliyle yapılan açıklama hiç de şaşırtıcı olmadı. Serinin başarısının arkasındaki ikili, yıldız oyuncu Keanu Reeves ve eski dublör koordinatörü yeni yönetmen Chad Stahelski ikilisinin bir sonraki filmde de beraber çalışmaları bekleniyor.

John Wick, ABD’de ilk hafta sonunda 47 milyon dolar kazanırken, haftanın filmleri sıralamasında da Avengers: Endgame’i koltuğundan etmeyi başardı.

John Wick evreninin genişleyeceğine dair tek duyuru filmin vizyon tarihi değil. Genç bir kadın suikastçinin yetiştirilme sürecinin anlatıldığı bir yan film şu anda geliştirme aşamasında. Ayrıca meşhur suikastçi oteli The Continental’in hikayesinin anlatıldığı bir de dizi projesi gündemde.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum şu anda sinemalarda.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137