Maleficent’in Devam Filmi Mistress of Evil’den İlk Fragman Geldi

Angelina Jolie’nin başrolünde yer aldığı Maleficent filminin devamı olan Mistress of Evil’den ilk fragman yayınlandı.

Maleficent’in Devam Filmi Mistress of Evil’den İlk Fragman Geldi

Disney’in elinde pek çok masalın ve halk hikayesinin film hakları bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de uyuyan güzel. Elinde Angelina Jolie gibi bir yıldız ve bir de Uyuyan Güzel bulunan Disney, Jolie’yi kötü karakter olarak hikayenin merkezine almıştı. Film 2014 yılında gösterime girmiş ve hem izleyicileriden hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştı.

Maleficent filminin devam eserinde Angelina Jolie tekrar başrole dönüyor. Disney’in “kötülerin boynuzları olur” takıntısının bir örneği olan boynuzları da öyle, ama en azından Jolie’nin boynuzları daha havalı duruyor. Bir diğer Disney klişesi olan “Kötüler yeşilli siyahlı giyer” de bu fragmanda yerini alıyor. Maleficent siyahlar içinde geziyor ve genel olarak yeşil renk paleti kullanılan çekimler yapıldığı görülüyor.

Disney’in kötü karakterleri arasında özel bir yeri olan Maleficent’in fragmanında ayrıca kanatlar ve Angelina Jolie’nin kötü kadın kahkahası da dikkat çekiyor.

Filmi Joachim Ronning çekecek, başrolde Angelina Jolie yer alacak. Elle Fanning seriye geri dönerken, Michelle Pfeiffer, Ed Skrein ve Chiwetel Ejiofor da filmin kadrosuna katılacak. Disney’e göre yeni film, “boynuzlu peri ve yakın zamanda kraliçe olacak olanın karmaşık ilişkisini keşfetmeye devam edeceğimiz” bir eser olacak. Film 18 Ekim’de vizyona girecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137