Marvel, Konusunu Kimsenin Bilmediği Yeni Bir Marvel Filmi Çekecek

Marvel Studios, Avustralya’da yeni bir film çekecek. Filmin hangi kahramana ait olacağı ise bilinmiyor.

Marvel, Konusunu Kimsenin Bilmediği Yeni Bir Marvel Filmi Çekecek

Sinema filmleri oldukça büyük paralar kazanan ancak üretiminde de ciddi paralar harcanan eserlerdir. Doğal güzelliklerini ve ekonomik imkanlarını kullanan Avustralya, pek çok filmin çekimlerine ev sahipliği yapıyor ve ülke, bu işi adeta bir sektör haline getirdi.

Avustralya’nın Sanat ve İletişim Bakanı Mitch Fifield ve New South Wales Sanat Bakanı Don Harwin tarafından yapılan açıklamaya göre Sydney’de yeni bir Marvel filmi çekilecek. İkili bu filmi ‘Başlıksız Marvel Studios Filmi’ olarak tanımladı.

Çekimler Avustralya’daki Fox stüdyolarında ve çeşitli bölgelerde yapılacak. Avustralya tarihinde ilk kez Marvel filmlerine ev sahipliği yapmıyor, kıtada daha önceden çekilmiş filmler de var.

Fifield, “Thor: Ragnarok’un başarısının ardından Marvel’in Avustralya’ya dönmesinden dolayı çok heyecanlıyız. Son prodüksyonu garantilemek 150 milyon dolardan fazla yeni uluslararası yatırım çekecek, 4700 yeni Avustralyalı işi yaratacak ve 1200 kadar yerel işletmenin hizmetlerini kullanacak.” dedi.

Karşımızdaki film yeni bir Thor filmi olabilir mi? Thor’u canlandıran oyuncu Chris Hemsworth bir Avustralyalı, son Thor filminin yönetmeni Taika Waititi de Yeni Zelandalı. Üstelik Avustralya Federal Hükümeti tarafından fonlaması sağlanan filmlerde Avustralyalı oyuncuların olmasını beklemek şaşırtıcı değil.

Marvel’in yeni filmi Black Panther filmi de olabilir. Sonuçta Wakanda doğal güzellikleri ile de bilinen bir ülke olarak göze çarpıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137