Obama Çifti Televizyon Yıldızı Oluyor! Netflix'ten Açıklama Geldi

Geçtiğimiz Mayıs ayında ABD'nin 44'üncü Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama'nın yapımcılık için Netflix ile anlaştığı duyurulmuştu. Çiftin sunuculuk yapacakları iddiaları sonrasında Netflix'ten açıklama geldi.

Obama Çifti Televizyon Yıldızı Oluyor! Netflix'ten Açıklama Geldi

Politika dışında sosyal hayatlarıyla ve sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Obama çifti geçtiğimiz aylarda televizyon dünyasına adım atacaklarını açıklamıştı. Netflix İçerik Şefi Ted Sarandos, çiftin Netflix'te gerçekleştirecekleri projenin içeriğinin politik olmayacağını açıkladı.

"KURGUSAL VE KURGUSAL OLMAYAN YAPIMLARA GÖZLERİNİ DİKTİLER"

Vanity Fair dergisine röportaj veren Sarandos, "Obama çifti başkanlıkla ilgili yaptıkları şeyler ile tüm yaşamları boyunca edindikleri deneyimlerle uyuşan hikaye anlatımı yapmak istiyorlar" dedi.

Sarandos, Obama çiftinin hazırlayacağı projelerin spor, yaşam tarzı ve beslenme gibi konularda olacağını belirtti. İçerikle ilgili fazla bilgi vermekten kaçınan Sarandos, Obama çiftinin filmler ile kurgusal ve kurgusal olmayan yapımlara gözlerini diktiğini söyledi.

190 ÜLKEDE YAYINLANACAK

Obama ve eşinin imza atacağı yapımlar, 190 ülkede 125 milyon kişiye ulaşacak. Netflix'ten yapılan açıklamada, Obama ve eşinin film ve dizi yapımcılığı için şirketle anlaşma yaptığı belirtilirken, bu projelerin arasında senaryolu ve senaryosuz diziler, belgeseller, belgesel dizileri ve uzun metrajlı filmler olabileceği belirtilmişti.

2019 YILINDA EKRANLARA GELECEK

Barack Obama, açıklamasında, "Kamu hizmeti boyunca hayatın her alanından büyüleyici insanlarla tanıştık ve onların deneyimlerini daha geniş bir kitleye ilettik. Michelle ve ben, yetenekli, ilham veren ve yaratıcı seslerin hikayelerini bütün dünyayla paylaşmayı umuyoruz" ifadesini kullanmıştı. Michelle Obama da "Barack ve ben, her zaman, hikaye anlatımının gücüne ve bizi dünya hakkında farklı düşündürmesine inandık" değerlendirmesinde bulundu. Obamalar'ın ilk içeriği 2019 yılının başında ekrana gelecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137