Tarkan, Almanya'daki Restoranda Türk Garsonları Görünce Bin 750 TL Bahşiş Bıraktı

Megastar Tarkan, Almanya'da eşiyle restoranda yemek yedi. Bonkör Tarkan, garsonların Türk olduğunu görünce tam bin 750 TL'lik bahşiş bıraktı.

Tarkan, Almanya'daki Restoranda Türk Garsonları Görünce Bin 750 TL Bahşiş Bıraktı

Sadece müzikteki başarısı değil kişiliğiyle de milyonların gönlünde taht kuran Tarkan, bonkörlüğünü yine konuşturdu. Bugüne kadar çocuklar, eğitim, çevre ve hayvanlarla ilgili faaliyet gösteren sayısız derneğe yüklü miktarda yardım yapan ve bu bağışların gizli kalmasına özen gösteren Megastar, geçtiğimiz günlerde eşi PınarTevetoğlu ile yemek yedi. bin 750 TL'lik bahşiş bırakarak cömertliğini gösterdi.

195 TL HESAP GELDİ

Önceki gün Siegburg kentindeki Tuscolo isimli pizzacıya giden Tarkan'a eşi de eşlik etti. Çalışanların büyük ilgi gösterdiği sevilen sanatçıya iki pizza, 1 salata ve içecekler dahil 50 euro (195 TL) hesap geldi.


BİN 750 TL BAHŞİŞ BIRAKTI

Megastar, kendisine hizmet eden Türk garsonların ilgisini karşılıksız bırakmadı ve onlara güzel bir jest yaptı. TarkanAlmanya'ya gittiğinde sık sık uğradığı ve çok sevdiği 2 Türk garson için 450 euro bahşiş bıraktı. İki garsona toplamda yaklaşık bin 750 bahşiş veren Megastar, onlarla fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

KAYNAK; HABERLER.COM 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137