Marvel Sinematik Evreni MCU’da ilk üç fazın bitmesine çok az kaldı. Avengers: Endgame ve hemen ondan 3 ay sonra gelecek olan Spider-Man: Far From Home filmleri ile bir çağ kapanmış olacak.

Avengers: Endgame filmi için heyecan doruğa çıkmış vaziyette ve filmin biletleri daha şimdiden büyük oranda tükendi. Marvel da bu heyecanı desteklemek ve çıkan tanıtım videolarına insanların çok fazla takılıp kalmasına engel olmak için yeni kısa videolar yayınlıyor.

Bu videoların en sonuncusu, daha önce gördüğümüz videolardan farklı çok bir şey içermiyor. Kısa tanıtımda öne çıkan iki sahne, videonun başında ve sonunda yer alıyor.

İlk sahnede, Natasha Romanoff’un duygusal bir konuşmasına şahit oluyoruz. “Eskiden hiçbir şeyim yoktu, sonra bu aileye kavuştum.” diyen Black Widow’un ardından daha önce gördüğümüz çeşitli sahneleri görüyoruz.

Bu sahne, Thanos’un parmaklarını şıklattığından bu yana Natasha’nın saç uzattığı hakkında da ipuçları veriyor. Sahne sıralaması konusundaki varsayımları tekrar gözden geçirmeyi gerektirebilecek bu bilgi araya güzel yedirilmiş.

Videonun sonunda da Tony Stark ile Steve Rogers’i görüyoruz. Stark, Rogers’a “Bu sersem optimistliği özlemişim” derken, Rogers gülümsüyor.