Moderatörlüğünü Muhammed Dursun’un yaptığı Beşinci sayısında insanların beklentilerini konu alan ve konusunda uzman kişilerin kaleme aldığı yazılarla “Zed Life Şehir Dergisi” beşinci sayısını çıkardı.

“BekleME” dergisi 26. sayısıyla okuyucularıyla buluştu.

Dergide insan beklentileri, kadınlarda sağlıklı yaşlanma, otizm farkındalık günü, avukatlar günü, şehir rehberi gibi başlıkları ele alan “Zed Life” dergisi bundan sonra da güncel yazıları ile okuyucularıyla buluşacak.

DURSUN: HALK İÇİN ÖN PLANDA OLAN KÖŞE YAZILARI İLE OKURLARIMIZIN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ

İmtiyaz Sahibi Zeki Dursun yaptığı açıklamada, “Yirmi altıncısını çıkarmış olduğumuz dergimizde günümüzün önemli konularından insanların beklentilerini konu edindik. Bu tür konuların insanlar üzerinde daha etkili olabileceğini düşündüğümüz için bir çok ana başlıkta yazılara yer verdik. İnsanların günlük hayatlarında birçok beklentiye sahip olması hasebiyle bir nebze de olsun dergimizden faydalanmalarını istedik. Bundan sonraki sayılarımızda da yine halk için ön planda olan köşe yazıları ile okurlarımızın karşısına çıkacağız. Takipte kalmanız dileğiyle. Buradan tüm okuyucularımıza sevgilerimi iletiyorum” dedi.

"Zed Life Şehir Dergisi"ne ulaşmak için tıklayınız.