Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller” kampanyası adı altında Salim Hazardağlı İlköğretim Okulunda etkinlik düzenlendi.

Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından “Sağlıklı Dişer Sağlıklı Nesiller” adı altında bir kampanya başlatıldı ve yazılı açıklama yayınlandı.

Sağlıklı Dişler Sağlıklı Nesiller” kampanyası Sayın Bakanımız Prof. Dr. Recep AKDAĞ’ın katılımlarıyla 05.04.2017 tarihinde saat 10.00’da tüm ülke genelinde başladı. İlimizde ise 05.04.2017 tarihinde saat 10.00’da Salim Hazardağlı İlköğretim Okulunda Halk Sağlığı Müdürümüz Dr. Yunus GÜNEŞ’in katılımlarıyla kampanyaya startı verildi. 

Salim Hazardağlı İlköğretim Okulundaki öğrencilere Sağlıklı Yaşam Aracında ve sınıflarda uygulamalı ve görsel olarak Ağız Diş Sağlığı hakkında eğitimler yapıldı, tanıtım broşürleri ve kitapçıklar dağıtıldı.

Öğrencilere diş fırçası, diş macunu dağıtımı gerçekleştirildi. Diş Hekimleri tarafından ise öğrencilere florürlü vernik uygulaması yapılarak okuldaki tüm öğrencilere diş taraması yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 12:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137