16 Otobüs,Ankara’ya Gitti

Yeniden Refah Partisi Büyük Kongresine katılmak üzere Elazığ’dan 16 otobüs Ankara’ya gitti

16 Otobüs,Ankara’ya Gitti

Genel Başkanlığını Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin birinci olağan büyük kongresi pazar günü Ankara’da gerçekleşecek.

Yenden Refah Partisi’nin kongresine Elazığ’dan da katılım sağlanacak. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, büyük kongreye katılmak üzere partilileri için araç çıkardı.

16 Otobüs, akşam saatlerin de Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, partilerine her geçen gün ilgilinin arttığını ifade ederek; kongreyle birlikte Yeniden Refah Partisi’nin iktidara doğru emin adımlarla ilerleyeceğini kaydetti.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, partilerine her geçen gün ilgilinin arttığını ifade ederek; kongreyle birlikte Yeniden Refah bunlar bizim beklentimizin çok üzerinde buda partimize ve iktidar yürüyüşümüze olan teveccühü göstermektedir biz bu amaçla gelen bütün misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Burada gördüğünüz kalabalıkta ve gördüğünüz insanlarda heyecan var umut var iktidar yürüyüşümüzün ayak sesleri var yarın büyük kongremizde takip ettiğinizde o salondaki çocuk ve heyecanı gördüğünüz zaman yeniden refah partisinin iktidara doğru emin adamlarla yürüyüşüne şahitlik edeceksiniz. Bu Elâzığ siyasi tarihinde bir ilk bir rekor 16 otobüsle cumhuriyet tarihinden bu yana Ankara’ya, bir siyasi partinin kongresine kurultayına katılmaya giden başka bir siyasi parti yok.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2019, 21:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137