15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından yürütülen soruşturmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaverinin bile FETÖ'cü çıkması örgütün kendini kamufle etmekte ne kadar usta olduğunu gözler önüne serdi. FETÖ ile mücadele büyük bir titizlikle devam ederken Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a 'FETÖ'cü danışman' uyarısında bulundu.

Danışmanlarınız Arasında FETÖ'cü Olmaması Mümkün Mü?

Erdoğan'ın yakın çevresini yeniden gözden geçirmesi gerektiğini belirten Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Askeri yaverlerinizin hepsi FETÖ’cü çıkmıştı değil mi, asker olmayan danışmanlarınız arasında bunların olmaması mümkün mü?" diye sordu.

"Bunlar Kafayı Yemiş" başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Yıldırım’a kritik bir çağrıda bulunan Abdurahim Dilipak, "Bir de Cumhurbaşkanı, Başbakan, tekrar bir kez daha yakın çevrelerini gözden geçirseler. Aynı delikten tekrar ısırılmayalım derim. Askeri yaverlerinizin hepsi FETÖ’cü çıkmıştı değil mi, asker olmayan danışmanlarınız arasında bunların olmaması mümkün mü? Benden söylemesi. Selam ve dua ile." ifadelerini kullandı.