2 Futbolcu Beğenilmedi

Tetiş Yapı Elazığspor’da, Teknik Direktör Orhan Kaynak tarafından Erzurum kampındaki performansları yeterli görülmeyen Caner Bulut ve Alperen Doğan ile yollar ayrıldı.

2 Futbolcu Beğenilmedi

Tetiş Yapı Elazığspor’un sezon başında Büyükçekmece Tepecikspor’dan transfer ettiği Caner Bulut ve Darıca Gençlerbirliği’nden kadrosuna kattığı Alperen Doğan ile yollar ayrıldı.

14 Temmuz’dan bu yana çalışmalarına Erzurum’da devam eden Bordo-Beyazlı ekibimizde, performansları bir türlü istenilen seviyeye ulaşamayan ve Teknik Direktör Orhan Kaynak tarafından yetersiz görülen Caner Bulut ile Alperen Doğan, bu gelişme üzerine sabah saatlerinde takım arkadaşlarıyla vedalaşarak Erzurum Kampı’ndan ayrıldı.

İstifa eden Kulüp Başkanı Hacı Murat Yümlü tarafından transfer edilen futbolculardan Caner Bulut; hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıllarda da Elazığspor’da görev yapmış ve geride bıraktığımız sezonu ise Büyükçekmece Tepecikspor takımında tamamlamıştı.

Büyük umutlarla transfer edilen Alper Doğan ise futbola Beşiktaş Altyapısı’nda başlayıp sırasıyla Eyüpspor, Büyükçekmece Tepecikspor ve son olarak geçtiğimiz sezon 3.Lig Ekibi Darıca Gençlerbirliği forması giymişti.

Öte yandan Elazığspor’un denenmek üzere Erzurum Kampı’nda bulunan futbolculardan Sadık Balarabe ve Muhammet Atalay ile ilgili son kararı ise yine Teknik Direktör Orhan Kaynak verecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137