23 Elazığ FK, Çalışmalara Başlıyor

Ekonomik sıkıntılardan dolayı 2. yarı hazırlıklarına bir türlü başlayamayan 23 Elazığ Futbol kulübünde çalışmaların salı günü başlaması bekleniyor.

23 Elazığ FK, Çalışmalara Başlıyor

Ligin ilk yarısını istediği yerde tamamlayamayan 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz 23 Elazığ FK’da ekonomik sıkıntılar takımın çalışmasına engel oldu.

Kuşadasıspor maçının ardından verilen devre arası izin dolmasına rağmen geçen 15 günlük sürede bir türlü toplanamayan 23 Elazığ FK’lı oyuncular 2. Yarı hazırlıklarına da başlayamadılar.

Edindiğimiz bilgilere göre, mevcut oyuncular alacakları nedeniyle kulüp yönetiminden para beklerlerken, bu ödemelerin şu ana kadar yapılmaması nedeniyle de çalışmalara katılmadılar.

Öte yandan yurtdışında bulunan kulüp başkanı Tuncay Kaymak’ın hafta içerisinde Elazığ’a gelerek bir durum değerlendirmesi yapacağı ifade ediliyor.

Hem mevcut futbolculara yapılacak olan ödemeler, hem de takıma transfer edilecek oyuncular için kaynak arayışlarında olan başkan Kaymak’ın bu kaynağı temin etmek üzere Elazığ’a geleceği ve takımın da Salı günü gecikmeli de olsa 2. Yarı çalışmalarına başlayacağı öğrenildi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137