Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 1. Lig’de 29-30-31 ve 32. Hafta Maçlarının programı açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Spor Toto 1.Lig’de Play-Off’a kalma mücadelesi veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor’un bu süreçte 1 maçını Cumartesi, 3 maçını ise Pazar günü oynayacak.

Açıklanan programa göre 29. Haftada kendi saha ve seyircisi önünde Grand Medical Manisaspor’u konuk edecek Bordo-Beyazlı ekibimiz, rakibiyle 1 Nisan Pazar günü saat 13.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

30. Hafta’da deplasmanda play-off adına kritik maçta Boluspor ile karşılaşacak olan TY Elazığspor, 8 Nisan Pazar günü saat 13.00’de Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada evsahibi takım karşısında avantaj elde etmek için mücadele edecek.

31.Hafta’da sahasında Adana Demirspor ile zorlu bir randevuya çıkacak olan Bordo-Beyazlılar, rakibiyle 15 Nisan Pazar günü saat 13.00’de ilimizde karşı karşıya gelecek.

TY Elazığspor, fikstür gereği sezonun 32. Haftasında ise yine sahasında bir başka Akdeniz Ekibi Adanaspor’u ağırlayacak. Bu müsabaka ise 21 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.