“3 Milyon 356 Bin TL’nin Kulübümüzün Kasasından Çıkmasına Engel Olduk”

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, Elazığspor’da daha önce forma giyen Jeffrey Sarpong’un Elazığspor Kulübü’nden alacakları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“3 Milyon 356 Bin TL’nin Kulübümüzün Kasasından Çıkmasına Engel Olduk”

Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk yaptığı açıklamada, Jeffrey Sarpong ve avukatıyla görüşerek söz konusu futbolcunun 380 Bin Euro’luk alacağını 90 bin Euro’ya düşürdüklerini söyledi.

ÖZTÜRK: 3 MİLYON 356 BİN TL’NİN KULÜBÜMÜZÜN KASASINDAN ÇIKMASINA ENGEL OLDUK

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk yaptığı açıklamada, “Kulübümüzün aleyhine FIFA nezdinde açılan bir dosyayı daha çözüme kavuşturduğumuzu değerli kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. 2017-2018 sezonunda kulübümüzde forma giyen ardından sezon sonu takımımızdan ayrılarak kulübümüz aleyhine FIFA nezdinde dava açan Jeffrey Sarpong dosyasını bugün itibariyle sonuçlandırmış bulunmaktayız. Futbolcunun avukatı Yakup Kızılkaya ile yapmış olduğum uzun görüşmeler sonucunda Jeffrey Sarpong’un kulübümüzden talep ettiği 380 Bin Euro’yu (2 Milyon 483 Bin TL) 90 Bin Euro’ya (581 Bin TL)düşürdük. Böylelikle Jeffrey Sarpong dosyasında 290 Bin Euro (1 Milyon 872 TL) indirim sağlamış olurken aynı zamanda kulübümüze FIFA tarafından uygulanabilecek cezalarında önüne geçmiş olduk. Yapılan anlaşma gereği 90 Bin Euro belirli taksitlerle futbolcuya ödenecektir. Bu konuda bizlere yardımcı olan eski futbolcumuz Jeffrey Sarpong ve avukatı Yakup Kızılkaya’ya teşekkür ederim. Şunu da belirtmek isterim ki; daha önce Marvin Zeegelaar dosyasında sağlanan 229 bin 858 Euro’luk indirimin ardından Jeffrey Sarpong dosyasında da sağlanan 290 Bin Euro’luk indirimle birlikte toplamda 519 Bin 858 Euro (3 Milyon 356 Bin TL) gibi yüksek bir meblağın kulübümüzün kasasından çıkmasına engel olduk” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Berk
Berk - 4 yıl Önce

Sen ne anlatıyorsun arkadaş.takım zaten amatöre gidiyor, bari kulübü kapat,bir kuruşta kimseye ödeme

Kazım
Kazım - 4 yıl Önce

Borç kapandımı kapanmadı mı, ödenmezse yine eski haline gelmeyecekmi, haticeye değil neticeye bakmak lazım. İndirim yapıldı eee, ödendi dosya kapandımı asıl önemli olan bu, yoksa bugün irakam düşer yarın çıkar

SIRADAKİ HABER

banner137