38 Dosyanın Kaçı Çözüme Kavuşturuldu?

Elazığspor Kayyum Başkanı Doç.Dr. Sebahattin Devecioğlu, İstanbul’da transfer yasağı olan dosyalarla ilgili muhataplarıyla görüşmelerini sürdürüyor. Yapılan görüşmelerin neticesinde transfere engel 38 dosyadan birçoğunun çözüme kavuşturulduğu ve gerekli sözlerin alındığı ifade ediliyor.

38 Dosyanın Kaçı Çözüme Kavuşturuldu?

Elazığspor kayyum başkanı Doç.Dr. Sebahattin Devecioğlu, transfere engel dosyaların muhataplarıyla görüşmek üzere önceki gün İstanbul’a gitmişti.

Devecioğlu, yaptığı görüşmeler neticesinde transfere engel 38 dosya muhataplarıyla yaptığı görüşmelerde bu dosyalardan birçoğunun çözüme kavuşturularak, gerekli sözlerin alındığı ifade ediliyor.

Kayyum Yönetim Süreci yaşayan Elazığspor’da tespit edilen problemlerden en önemlisi olan transfer yasağına engel dosyaların çözümüne kavuşturula bilmesi için; İstanbul ‘da transfer yasağı olan dosyalarla ilgili Avukatlar, Teknik Direktörler, yerli ve yabancı futbolcular ile görüşmelerin devam ettiği ve bu görüşmeler sonucunda 38 dosyanın birçoğunun çözülmesi için gerekli sözlerin alındığı ifade ediliyor.

Çözüme kavuşturulan dosyaların muhatapları olan futbolcuların transfer yasağının kaldırılmasına dair dilekçelerini Türkiye Futbol Federasyonuna verdikleri, görüşmelerin sürdürüldüğü teknik direktörler ve futbolcuların ise haklı olarak fesih yaptıkları dosyalarda kendilerine sözler verilmesine rağmen bu sözlerin yerine getirilmediğini beyan ederek, anlaşmaya uzak durdukları ifade ediliyor.

Elazığspor kayyum başkanı Sebahattin Devecioğlu, yaptığı yazılı açıklamada Elazığspor’un yaşaması için teknik direktör ve futbolculara çağrı yaparak destek olmalarını istedi.

Devecioğlu’nun açıklaması şöyle: “Transfere engel dosyaların gerekli sürede çözüme kavuşturulamaması durumunda, maalesef Elazığspor kulübü sportif ve yönetimsel anlamda faaliyetlerini sürdürme zorluklarıyla karşılaşacak olup, TFF’nin mali destek projelerinden ve Spor Toto 1. Lig gelirlerinden faydalanamayacaktır. Bu durum ekonomik kriz içinde bulunan Elazığspor’a ağır yükler getirecektir ve faaliyetlerini durdurmasına neden olacak, kulübün kapanma süreci başlayacaktır. Amacımız kulübümüzün faaliyetlerini sürdürerek mali borçlarından kurtularak, 52 yıllık maziye sahip olan Camiamızı hep birlikte yaşatarak Türk futboluna katkı sağlamaktır. Gelinen bu süreçte haklı fesih yapan Teknik Direktörlerimiz ve futbolcu kardeşlerimiz Güzide kulübümüz Elazığspor’un yaşaması için Kayyum Yönetimine ve Elazığspor’a destek olmalarını bir kez daha  rica ediyoruz. Elazığspor ve Elazığ halkı bu zor dönemde yapılan iyilikleri unutmayacaktır. Bu zorlu süreçte bizlere destek olan herkese Elazığspor olarak teşekkür ederiz” şeklinde açıklamada bulundu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 20:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137