Adana Demirspor Karşılaşması Şanlıurfa'da Oynanacak

Elazığspor’un stadyum sıkıntısı devam ediyor. Adana Demirspor maçını Malatya’da oynamak isteyen bordo beyazlı kulübümüzün girişimleri yine sonuçsuz kaldı.

Adana Demirspor Karşılaşması Şanlıurfa'da Oynanacak

Spor Toto 1. Lig’in 26. Haftası’nda Adana Demirspor’u konuk edecek olan Elazığspor’da, bu maçın Malatya’ya alınması için yapılan girişimlerden de sonuç alınamadı.

Bu kez Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nden olumlu cevap gelmesine rağmen Adana Demirspor’un itirazı üzerine bu maç da Şanlıurfa’da oynanacak.

 

ADANA DEMİRSPOR TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Alınan bilgilere göre ilimiz Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar ve Sermin Balık’ın da devreye girmesinin ardından Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nün Elazığspor’a olumlu yanıt verdiği ancak prosedür gereği böyle bir gelişmenin deplasman takımına maçtan en az 15 gün önce bildirilmesi zorunluluğu nedeniyle Adana Demirspor’un bu teklifi kabul etmediği öğrenildi.

 

 ADANA DEMİRSPOR DİRETTİ

Alınan bilgilere göre hem Şanlıurfa’nın mesafe olarak Adana’ya olan yakınlığı hem de maçın Malatya’da oynanması durumunda Elazığspor’un taraftar avantajının artacağı ihtimali nedeniyle Adana Demirspor’un Şanlıurfa’da oynamak için direttiği ve Elazığspor Kulübü’nün ısrarlarına rağmen teklifin kabul görmediği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 19:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137