Ak parti il başkanı Ramazan Gürgöze, ilimiz amatör spor kulüpleri federasyonu başkanlığına seçilen Mustafa Gür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜR: ELAZIĞ'IN SPOR ALANINDAKİ SIKINTILARINA DEĞİNDİK

Beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle yapılan ziyarette ilimizdeki spor tesislerinin yetersizliği konusu ele alınırken, saha konusunu alternatif çözümlerle aşacaklarını söyleyen ASKF Başkanı Mustafa Gür: "Değerli AK Parti İl Başkanım Ramazan Gürgöze ve yönetim kurulu arkadaşlarımız federasyonumuza bu nazik ziyaretlerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına şükranlarımı arz ediyorum. Şeref verdiniz hoş geldiniz. Sayın başkanımın bu nazik ziyaretinde tabi bizde burada fırsat bulmuşken ilimizdeki spor sorunlarını başkanımıza arz ettik. Kısa kısa hem Elazığspor’umuzun hem Elazığ Belediye Spor’umuzun profesyonel takımlarımızda oynayacağı saha konusunda biraz istişare yaptık. Alternatif çözümler önerdik kendilerine. İlimizdeki Spor kulüpleri hakkında spor kulüplerinin sıkıntıları hakkında kısa kısa dipnotlarla başkanımıza iletmeye çalıştık. Kendisi de spora her zaman ilgi alakasından dolayı yardımcı olmuştur ve olacağından şüphemiz yoktur. Ben kendisine şimdiden teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

GÜRGÖZE: BAŞKAN GÜR, SPOR KULÜPLERİ İÇERİSİNDE TABANDAN GELEN BİR İSİM

Ziyarette yaptığı değerlendirmede, ASKF Başkanı Mustafa Gür’ün güzel ve hayırlı çalışmalara imza atacağına inandığını ifade eden Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze: "Bugün ziyaretimizin ikinci durağı olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndayız. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte geçen aylarda seçimi yapılan ve güren tazeleyerek yeniden başkan olan değerli başkanımız Mustafa Gür’e seçildiği bu dönemde başarılar diliyoruz, inşallah çok hayırlı ve güzel çalışmalara yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte imza atacağına inanıyoruz. Kendisi spor kulüpleri içerisinde tabandan gelen birisi. Bütün Elazığ camiasının, spor camiasının özellikle yakından tanıdığı hakikaten güzel bir hizmet dönemi olacağına inandığımız bir yeni yönetim dönemine girmiş bulundu" dedi. 

GÜRGÖZE: ÜLKEMİZİN BAYRAĞININ EN GÜZEL YERLERDE DALGALANMASI ARZUSUNDAYIZ

Başkan Gürgöze; "21 Branşta 95 amatör spor kulübünün bağlı bulunduğu bir federasyon. Dolayısıyla çok önemli bir potansiyeli olan spor kamuoyunda çok önemli bir potansiyeli olan aynı zamanda kendilerinin ifadelerine göre Elazığ’ın en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi. 35 bin civarında bir üyesinin olduğu böyle büyük bir spor camiasına hitap ediyorlar. Tabi bizler AK Parti olarak spor kulüplerini özelliklede en önemlisi de arzu ettiğimiz benimde şahsen desteklediğim amatör dallarda faaliyet gösteren kulüplerin desteklenmesi, gerektiğini  yerelde amatörden çıkarak profesyonel liglerde profesyonel takımlarda ilimizi temsil edecek çocuklarımızın, evlatlarımızın kardeşlerimizin yetişmesini arzu ediyoruz. Elazığspor’da Elazığlı çocuklar top oynamalı, Elazığlı gençler top koşturmalı ve oradan da çok daha büyük spor kulüplerine gitmeleri gerektiğine inanıyoruz. Yine bu bizim ifade ettiğimiz sadece futboldu ama futbolun dışında diğer 21 branşta da biraz önce ifade ettiler birçok dalda genç çocuklarımız gerek ilkokul düzeyinde gerekse sonraki düzeyde, engellilerden de başta olmak üzere birçok Türkiye birincilikleri altın madalyalar, yine gümüş madalyalar aldıklarını duymuş olmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz. Olması gerekli olanın da bu olduğuna inanıyoruz. Futbol artık bir özellikle de bu bir spor kulübü ama futbolla daha çok anılan spor daha çok son dönemde futbolla anılmaya başlandı. Futbol bir endüstri haline dönüştü. Ama diğer spor dallarını da kesinlikle önemsemek desteklemek ve daha çok sporcu yetiştirmek daha doğrusu da sizlerin görevi olmalı. Çünkü amatör spor kulüplerini temsil eden bir federasyon burası. Buradan yetişecek çocukların hem ilimiz takımlarında  her takımda da 21 branşta da hem ilimizde faaliyet gösteren hem de ulusal manada ve uluslararası manada keşke sporcularımız olsa ilimizi temsil eden ilimizin evlatları çocukları oralarda spor faaliyetlerini icra edip ülkemizin bayrağını en güzel yerlerde dalgalandırsınlar arzusundayız" ifadelerini kullandı.