Akın Karaarslan’dan E.Karakoçan FK’ya Kahvaltı Jesti

TFF 3. Lig 2. Grubun 4.haftası'nda 25 Eylül Cumartesi günü sahasında Siirt İl Özel İdarespor’u konuk edecek olan Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü, Bursaspor Elazığ Futbol Okulları Başkanı Akın Karaaslan kahvaltıda ağırlayarak başarılar diledi.

Akın Karaarslan’dan E.Karakoçan FK’ya Kahvaltı Jesti

TFF 3.Lig 2. Grubun 4.Haftası'nda 25 Eylül Cumartesi günü sahasında Siirt İl Özel İdarespor’u konuk edecek olan HD Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nü, Bursaspor Elazığ Futbol Okulları Başkanı Akın Karaaslan kahvaltıda ağırlayarak başarılar diledi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltıda konuşma yapan Bursaspor Elazığ Futbol Okulları Başkanı Akın Karaarslan, Elazığ Karakoçan futbol kulübüne bir nebze olsun katkıda bulunmak üzere bir moral kahvaltısı düzenlediklerini söyledi.

Elazığ Karakoçan futbol kulübü 2. Başkanı Serkan Gündoğdu ise Akın Karaarslan’ın birleştirici düşüncesinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Mavi-beyazlı temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, gerçekleşen organizasyon ile ilgili bir teşekkür mesajı yayımladı.

Teşekkürde, “Elazığ’da Bursaspor Futbol okulu işletmesi sahibi Akın Karaaslan tarafından takımımıza kahvaltı ikramında bulundu. HD Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü olarak Akın Karaaslan’a ve Bursaspor Futbol Okulları’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2021, 18:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137