Birevim İl özel idare kadın basketbol takımı başantrenörü Aziz Akkaya, cumartesi günü oynayacakları BOTAŞ spor maçı öncesinde yaptığı değerlendirmede, hedeflerinin kalan maçların tamamını kazanmak olduğunu ifade etti.

Maç öncesi bir açıklama yapan Birevim Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Aziz Akkaya, Botaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirtirken hak ettikleri yerde olmadıklarını vurguladı.

AKKAYA: TAKIMIMIZ HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

Akkaya, “Yaklaşık iki ay sonra takımımız hep birlikte antrenman yapma fırsatı buldu. Bu süre zarfında takımda koronaya yakalanan, sakatlanan ve ayrılan oyuncularımız oldu. Pazartesi gününden itibaren takımımız tam olarak çalışma fırsatı buldu. Bu da bizi ilerisi için ümitlendiriyor. Önümüzdeki maçlarının tamamını kazanmaya çalışacağız. Botaş maçı bizim çok önemli. Çünkü biz bundan sonra mağlubiyetler değil galibiyetler almak istiyoruz. Takımımız hak ettiği yerde değil” dedi.

AKKAYA: ŞU ANDA MAÇA İYİ HAZIRLANIYORUZ

Birlikte antrenman yapamamanın sıkıntılarını yaşadıklarını belirten Akkaya, “Takımımız gerçekten iyi bir takım. Tek sıkıntımız beraber antrenman yapamamaktı. Şu anda maça iyi hazırlanıyoruz. Botaş maçını almak istiyoruz. Elazığ’ın desteğini bekliyoruz. Pandemi süreci kalktıktan ve hayat normalleştikten sonra maçları birlikte izleyeceğiz” diye konuştu.