Aksu: Hedef Koymamız İçin Transfer Şart

B.Elazığspor Sportif Direktörü Mustafa Aksu, mevcut kadronun ligi orta sıralarda bitirecek yeterlilikte olduğunu ifade ederken, hedef koyabilmeleri için mutlak surette transfer yasağının kaldırılması gerektiğini söyledi söyledi

Aksu: Hedef Koymamız İçin Transfer Şart

Birevim Elazığspor’da Erzurum kampı devam ederken, sportif direktör Mustafa Aksu kampı ve takımı değerlendirdi.

Faydalı bir kamp süreci geçirdiklerini aktaran deneyimli teknik adam, Arefe gününe kadar Erzurum kampına devam edeceklerini aktarırken, Arefe sabahı yapılacak olan son çalışmanın ardından futbolculara 3 gün izin verileceğini ve çalışmaların Bayram’ın 4. Günü Elazığ’da yeniden başlayacağını söyledi.

 

"STOPER, FORVET ARKASI VE FORVET TAKVİYELERİ YAPILMASI ŞART"
Yabancılar hariç mevcut kadronun önemli bir kısmını muhafaza etmelerinin sevindirici olduğunu kaydeden Birevim Elazığspor Sportif Direktörü Mustafa Aksu, bu kadronun Elazığspor’u rahatlıkla ligde tutabileceğini ve mevcut kadronun ligi orta sıralarda bitirebilecek yeterlilikte olduğunu söyledi.
Aksu, Elazığspor’un hedef koyabilmesi için mutlak suretle transfer engelini kaldırması gerektiğini ifade ederek“Eğer Play-Off ya da şampiyonluk hedefi olacaksa stoper, forvet arkası ve forvet takviyeleri yapılması şart” şeklinde konuştu ve bu mevkiler için gelecek vadeden genç futbolcuların da alternatif olarak kadrolarında bulunduğunu söyledi.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 5 yıl Önce

KOLAY GELSİN,KRAL HOCAM ŞİMDİDEN CANI GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner137