Ali Şiş: Bu Bir Tanıtım Vesilesi

Yunanistan’ın PAOK takımını her iki maçta da 4 sayı farkla mağlup edip Eurocup’da gruplara yükselen İl Özel İdare Kadın Basketbol Takımı’nda maç sonu büyük mutluluk yaşandı.

Ali Şiş: Bu Bir Tanıtım Vesilesi

Yunanistan’ın PAOK takımını her iki maçta da 4 sayı farkla mağlup edip eurocup’da gruplara yükselen il özel idare kadın basketbol takımında maç sonu büyük mutluluk yaşandı.

ŞİŞ: BU BİR TANITIM VESİLESİ

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, “Tur atladı Elazığ takımı. Bu bizim için çok mutluluk verici bir olay. Bütün Elazığ’a hayırlı olsun diyelim. İnşallah bir sonraki turda daha fazla seyirciyle, daha fazla destekle Avrupa’da Elazığ’ımızı tanıtmaya çünkü bu bir tanıtım vesilesi. Buraya gelen takımların bu takımla ilgili, bu şehirle ilgili fikirlerinin olması önemli. Biz bu olaya sporla beraber tanıtım maksatlı bakıyoruz. Sayın valimizin de bakışı o şekilde, destekleri de o şekilde. İnşallah bundan sonra da devamı gelir diyorum” ifadelerini kullandı.

AKKAYA: GERÇEKTEN GÜZEL BİR TARAFTAR VARDI

İl Özel İdare Baş Antrenörü Aziz Akkaya ise, “Çok rahat maç oldu onu söyleyebilirim. Takımımız gerçekten iyi oynadı bugün. Bakmayın siz skorun böyle olduğuna herkesi oynatma şansı verdim. Ama biraz daha dikkatli olmak lazım. Takım gerçekten iyi mücadele etti. Taraftara teşekkür ediyorum, gerçekten güzel bir taraftar vardı” şeklinde konuştu.

İl özel idare kadın basketbol takımı oyuncularından Nuran ve Çelen ise rakiplerini eledikleri için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gakgooo
Gakgooo - 2 yıl Önce

bu memleket en buyuk marka Elazigsporu bile yemis bu takim. nedir kimdir necidir. bu takım Elazigsporu yedik bununla avunun Elazig takimidir.

SIRADAKİ HABER

banner137