Elazığspor kulübü genel müdürlük görevini yıllarca başarılı bir şekilde sürdüren Ali Topal, aldığı karar doğrultusunda istifa etti.

Uzun yıllardan bu yana çeşitli dönemlerde Elazığspor Kulübü’nde genel müdürlük görevini başarılı bir şekilde yapan, genel müdürlük görevinden önce de yıkılan Atatürk stadyumu müdürlüğü görevinde bulunan Ali Topal, geçtiğimiz gün Başkan Selçuk Öztürk ile bir araya gelip özel işlerini gerekçe göstererek görevinden ayrılmak istediğini belirtti.

Yapılan görüşmeler neticesinde kulüp başkanı Selçuk Öztürk’ün Ali Topal’ın aldığı karara saygı duyarak, bu istifasını kabul etti.

Elazığspor Kulübü’nde Ali Topal’ın istifasının ardından kulüp genel müdürlüğü için henüz bir atama yapılmazken, konuyu değerlendirmeye alan yönetim kurulunun ilerleyen günlerde kulübün yeni genel müdürnü kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

Elazığspor genel müdürlük görevinden istifa eden Ali Topal, uzun yıllar Kanal E televizyonunda Maraton programı spor yorumcusu olarak görev yapmış ve daha sonra da kanal Fırat’ta program yapımcısı olarak görev yapmıştı.