Elazığspor Kongre sürecine girdi.

Mali Kongre ve Olağanüstü Genel Kurul birlikte yapılacak.

18 Mayıs’ta çoğunluk sağlanamazsa 26 Mayıs’a ertelenecek kongre öncesinde en çok merak edilen konulardan biride futbolcuların durumu.

Başkan Sedat Karataş’ın kongrede aday olmayacaklarını açıklamalarının ardından 26 Mayıs’a kadar geçecek olan süre içinde bordo-beyazlı takımda birçok futbolcu serbest kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

Geçtiğimiz günlerde Alpaslan Öztürk’ün serbest kalmasının ardından gözler diğer futbolculara çevrilirken, Alpaslan’ın TFF’ye başvurması ve verilen süre içinde Elazığspor kulübünün parayı yatırmaması nedeniyle aynı durumun diğer futbolcularda da yaşanacağını ortaya koyuyor.

Elazığspor’da birçok futbolcunun sözleşme bitiş tarihinin 2019 olmasına rağmen alacakları nedeniyle TFF’ye başvurduğu öğrenilirken, kongre sürecinde bu futbolcuların serbest kalması büyük bir olasılık olarak görünüyor.

Spor servisimizin edindiği bilgilere göre 31 Mayıs 2019 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Mehmet Yiğit’in de alacaklarının ödenmemesi durumunda 26 Mayıs tarihi itibariyle serbest kalacağı öğrenildi.