Karabükspor maçı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Elazığspor’da teknik direktör Erhan Altın, çalışmaların olumlu geçtiğini belirterek, Karabükspor maçını kazanıp yeni bir sayfa açmak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor Maçının sanıldığı üzere kolay geçmeyeceğinin altını çizen Teknik Direktör Altın, kalan 13 maçta 20-22 puana talip olduklarını söyledi.

Bu zorlu süreçte görsel ve yazılı basın ile, tribünde olmak üzere taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu kaydeden Erhan Altın, kamptan ayrılan Kaptan Serdar Özbayraktar konusunda ise net bir açıklama yapmadı.

ALTIN: BİZ MAÇ MAÇ DÜŞÜNÜYORUZ

Tecrübeli teknik adam kampla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Biz maç maç düşünüyoruz. Önümüzde bir Kardemir Karabükspor Maçı var. Bundan sonra oynayacağımız 13 tane final maçımız var.  Bu 13 tane final maçımız öncesi adaptasyon dönemimizi sağlıklı bir şekilde atlatıp bu ligde kalmayı istiyoruz. İnanıyorum hep birlikte bu işin üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

ALTIN: 3 PUANLA BİRLİKTE ELAZIĞ’A DÖNMEK İSTİYORUZ

Kümede kalma barajının 35-37 puan olacağını tahmin ettiğini belirten Altın, “13 maç var. Bu 13 maçta 39 puan var. Bu 39 puanın en azından 20-22 puanına talibiz. Küme düşme barajı öyle tahmin ediyorum ki 35-37 puan arasında gider gelir. Karabük düştü veya Karabük şöyle bir takım diye değil, dikkat ederseniz Osmanlıspor’la ilk devre golsüz bitti. Biz onlardan fazla koşacağız ve daha fazla mücadele edeceğiz. Biz Karabükspor deplasmanından 3 puanla dönüp kendimize yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Gençlerbirliği Maçının olumlu ve olumsuz yanlarını analiz yapıyoruz. Allah nasip ederse pazar günü verdiğimiz mücadelenin, oynadığımız futbolun karşılığını alıp 3 puanla birlikte Elazığ’a dönmek istiyoruz.” Dedi.

ALTIN: TAKIMA MOTİVE OLMUŞ DURUMDAYIZ

Serdar Özbayraktar konusuyla ilgili ise konuşmak istemeyen teknik direktör Altın; “Serdar Özbayraktar konusunda bana değil yönetime ve direktörümüz Mustafa Bey’e sorun. Onunla konuşursunuz. Bizi aşan bir konu. Çünkü takıma motive olmuş durumdayız. Onlarla bir şeyler yapmak istiyoruz.” Açıklamasında bulundu.