Altınordu Maçı Kafilesinde Kaç Futbolcu Yer Aldı?

Altınordu maçı hazırlıklarının Elazığ etabını tamamlayan Tetiş Yapı Elazığspor, İzmir’e gitti.

Altınordu Maçı Kafilesinde Kaç Futbolcu Yer Aldı?

Spor Toto 1. Lig’in 11. Haftasında Cuma günü deplasmanda Altınordu ile karşılaşacak olan Tetiş Yapı Elazığspor hazırlıklarının ilimizdeki etabını tamamlayarak İzmir’e gitti.

Teknik Direktör Orhan Kaynak tarafından belirlenen ve 18 kişiden oluşan Altınordu Maçı kadrosunda cezalı oyuncular Lamine Diarra, Eren Çinkılınç ve Kadir Taşoğlu yer almazken, cezasını tamamlayan Elmar Bjarnason ile kadro dışı bırakılan daha sonra affedilen Mehmet Yiğit ve Ahmet Doğan kadroya dahil edildi.

Tetiş Yapı Elazığspor’un Altınordu Maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor;

Soner Şahin, Ahmet Doğan, Ali Karataş, Adem Alkaşi, Ahmet Aras, Ali Fırat Okur, Andreas Tatos, Emre Öztürk, Enes Batın Kaplan, Erhan Çınar, Fatih Serkan Kurtuluş, Idrıssa Diarra, Kadir Bekmezci, Mehmet Yiğit, Moussa Bagayoko, Onur Alsu, Orhan Şam ve Elmar Bjarnason.

Son çalışmasını saat 17.00’de Karşıyaka Spor Tesisleri’nde gerçekleştiren bordo-beyazlı temsilcimizde, kampa giren teknik heyet ve futbolcular maç saatini beklemeye başladılar.

Öte yandan Tetiş Yapı Elazığspor’un Altınordu deplasmanı konaklama giderlerini, Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un girişimleriyle İzmir Konak Belediyesi karşıladı.

Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, bu jest karşısında Gürsel Erol ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a teşekkür edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137